MASAŽA LICA I DEKOLTEA

Masaža lica služi za opuštanje  mišića lica i očiju, ublažava glavobolje i stres. Ova vrsta masaže je odlična za fizičko i mentalno opuštanje.

MASAŽE

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža služi za ublažavanje stresa i napetosti koja se formira u organizmu tokom napornih fizičkih aktivnost. Kod sportista ova vrsta masaže može spriječiti nastanak raznih povreda. Sportska masaža je takođe intenzivnija masaža.

PARCIJALNA MASAŽA

Parcijalna masaža je masaža jednog dijela tijela. Može se raditi masaža leđa, ruku, nogu.

RELAX MASAŽA

Relax masaža utiče na smirivanje nervnog sistema i poboljšava cirkulaciju. Primarna svrha ove masaže je opuštanje organizma. Tokom ove masaže nema osjećaja bola, jer se izvodi izuzetno laganom kombinacijom pokreta.

REFLEKSOLIGIJA – MASAŽA STOPALA

Ova vrsta masaže se zasniva na pritiskanju određenih tačaka na tabanima, dok je svaka tačka povezana sa određenim dijelom tijela. Masaža stopala djeluje izuzetno opuštajuće za cijeli organizam.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Ova masaža poboljšava cirkulaciju, ubrzava proces izliječenja, kod raznih povreda muskulature, zglobova i ligamenata. 

Masaža ima veliki uticaj na čovjekovo zdravlje. Postoje razne vrste masaža, tako da se mogu primjenjivati usled neke povrede kao i u cilju prevencije raznih povreda. Osim povreda, masaže su izuzetno značajne kod svih ljudi koji su podložni svakodnevnom stresu, umoru i slično. Masaža djeluje umirujuće i opuštajuće na cijeli organizam, dovodi do poboljšanja cirkulacije, stimuliše nervni sistem, smanjuje mišićnu napetost, ublazava stres i umor, ukljanja mrtve ćelije sa kože.