LJUBO RADUNOVIĆ
​sportski fizioterapeut


​Ljubo Radunović je sportski fizioterapeut sa iskustvom od skoro 40 godina rada sa profesionalnim sportistima.

Sa radom je počeo 1976. godine u "FK Budućnost", gdje je radio sve do 2000. godine. Rezultati koje je postizao sa fudbalerima Budućnosti, su ga preporučili i za rad u tadašnjoj ​​fudbalskoj reprenzetaciji Jugoslavije.

 


Član fudbalske reprenzetacije Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, je bio od 1988. godine pa sve do 2006 od kada se posvećuje privatnoj praksi.

U dugogodišnjem radu sa najboljim sportistima u zemlji, razvio je revolucionaran pristup sportskim povredama, od dijagnostičkih metoda do izlaska iz klišea šablonskog liječenja.

Prirodnim metodama, praktično bez ikakvih neželjenih efekata, izbjegavajući operacije i ljekove, mi se trudimo da poboljšamo i održavamo vaše zdravlje.

Konstantno usavršavanje našeg znanja, praćenje najnovijih istraživanja i korištenje najsavremenijih tehnologija u dijagnostici i liječenju na polju fizioterapije i kiropraktike, u kombinaciji sa skoro 40 godina iskustva u radu sa vrhunskim sportistima, su garancija kvaliteta našeg rada.

Odmah po sticanju diplome doktora, u decembru 2010, se vraća u rodnu Podgoricu gdje kao prvi i jedini doktor kiropraktike započinje privatnu praksu.

Posebno se izdvojio u liječenju povreda koljena i korištenju "koktela" (posebno odabrana kombinacija krema).


Ove metode su spasile veliki broj sportista od prijevremenog završetka karijere. U velikom procentu slučajeva, kada je operativni zahvat predložen, ovakav vid liječenja se pokazao kao izuzetno efektivna alternativa. 

NAŠA MISIJA... VAŠE ZDRAVLJE!

KOLJENO:

SKOČNI ZGLOB:

DR SAVO RADUNOVIĆ
doktor kiropraktike


​Dr Savo Radunović je rodjen u Podgorici 1982. godine gdje je završio srednju medicinsku školu, opšti smjer, 2001. godine. Do 2004. je studirao Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu, smjer-diplomirani fizioterapeut.

Godine 2004. odlazi u Phoenix, Arizona u SAD-u, gdje nastavlja studije na Grand Canyon University. Tu je studirao 2 smjera istovremeno, i to: Biologija - Anatomija i Fiziologija covjeka, i pre-med, sve do 2006. godine kada stiče uslov za upis postdiplomskih studija.


2006. godine upisuje postdiplomske studije na Cleveland Chiropractic College u Los Anđelesu, jednom od najprestižnijih univerziteta za kiropraktiku na svijetu, gdje dobija zvanje doktora kiropraktike.